LRG-LT.TK Tau ir tavo draugams :) |
|
| Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Plienas_Pofig Daznai lankantis
Pranešimų skaičius : 87 Join date : 2012-04-08
| Temos pavadinimas: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Pen. 04 20, 2012 12:04 pm | |
| ______________________________________________________________________________________________
Vardas_Pavarde?: Kiek laiko losiate serveryje?: Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?: XP Kiekis?: Kiek jums metu?: Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?: Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?: Apibudinkite save?: Skype?:
______________________________________________________________________________________________
Situacijos 1.Atejot i serveri sedot i masina matot kad darbuotojas DM'Ina.Ka darot?Aprasykit VISUS savo veiksmus(Min 3 sakiniai.Po 7 zodziu) 2.Matot Kinu Mafija uzgrobe Policija,bet jus evente.Ka darot?
______________________________________________________________________________________________ | |
| | | Mantrimass_Lebronass Naujokas
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2012-04-19
| Temos pavadinimas: ANKETA I ARAS Pen. 04 20, 2012 12:11 pm | |
| Vardas_Pavarde?:Mantrimass_Lebronass Kiek laiko losiate serveryje?:4-5 val. Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:DM'Eris XP Kiekis?:90 k Kiek jums metu?: Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Ten dirba labai GEras direktorius , patinka kovoti uz teisesauga. Labai gera apranga , naujiena darbu srityse , tvirtas transportas bei didelis. Tikiuosi geros kompanijos , pagalbos is direktoriaus. Esu istikimas , galiu padeti bedoje ir manau esu pasirenges kovoti su nusikalteliais. Nebloga alga , kaip realeme givenime , geri ginklai , gera baze. Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:klausysiu diriko , vazinesiu i visus atgrobimus , dirbsiu ilgai , nes esu aktyvus . padesiu naujokam darbe , jeigu reiks padesiu ir direktoriui . Nedarysiu DM mieste kai direktoriuus pakvies i susirinkima , viska metes leksiu tenai. Apibudinkite save?:aktyvus , istiesiantis pagalbos ranka , visada pasiruoses bet kam. Skype?mantrimas7 | |
| | | Arturas_Necro Naujokas
Pranešimų skaičius : 9 Join date : 2012-04-08
| Temos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Pen. 04 20, 2012 12:28 pm | |
| Vardas_Pavarde?:Arturas_Necro Kiek laiko losiate serveryje?:1men Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:Dm`eris XP Kiekis?:21k Kiek jums metu?:14 Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Ten dirba labai GEras direktorius , patinka kovoti uz teisesauga. Labai gera apranga , naujiena darbu srityse , tvirtas transportas bei didelis. Tikiuosi geros kompanijos , pagalbos is direktoriaus. Esu istikimas , galiu padeti bedoje ir manau esu pasirenges kovoti su nusikalteliais. Nebloga alga , kaip realeme givenime , geri ginklai , gera baze. Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:klausysiu diriko , vazinesiu i visus atgrobimus , dirbsiu ilgai , nes esu aktyvus . padesiu naujokam darbe , jeigu reiks padesiu ir direktoriui . Nedarysiu DM mieste kai direktoriuus pakvies i susirinkima , viska metes leksiu tenai. Apibudinkite save?:aktyvus Skype?:gintautasn1
| |
| | | Mantas_Kraks. Naujokas
Pranešimų skaičius : 19 Join date : 2012-04-08
| Temos pavadinimas: Mantas_Kraks Pen. 04 20, 2012 2:58 pm | |
| Vardas_Pavarde?:Mantas_Kraks Kiek laiko losiate serveryje?:ilgai jau Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:zmogus XP Kiekis?:105k Kiek jums metu?:14 Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:srr kad taip trumpai man viskas patinka. Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:ko tik reikes Apibudinkite save?:paprastas zmogus Skype?:mantulis001 | |
| | | Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Pen. 04 20, 2012 3:05 pm | |
| Vardas_Pavarde?:Jeo_Cortez Kiek laiko losiate serveryje?:4-6 valandas , aišku , kaip kada. Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:DM'Eris,Drifteris. ;D XP Kiekis?:200k + Kiek jums metu?:15. Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Na , man patinka šitas darbas , šitam darbui reikia atsakingo žmogaus , atliekant ižgelbejimo operacijas , ir pnš , tad manau , aš esu šito darbo vertas : ] Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Klausysiu direktoriaus , padėsiu direktoriui kuom galėsiu , ir busiu naudingas , miesto žmonėms , kad jie jaustusi saugus mieste. Apibudinkite save?:Linksmas , idomaus charakterio žmogus Skype?:Only_Giedrius [Turi jug tu ;D] |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 | |
| |
| | | | Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|