LRG-LT.TK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LRG-LT.TK

Tau ir tavo draugams :)

rodiklisPortalLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00

Go down 
4 posters
AutoriusPranešimas
Plienas_Pofig
Daznai lankantis
Daznai lankantis
Plienas_Pofig

Pranešimų skaičius : 87

Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitimePen. 04 20, 2012 12:04 pm

______________________________________________________________________________________________

Vardas_Pavarde?:
Kiek laiko losiate serveryje?:
Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:
XP Kiekis?:
Kiek jums metu?:
Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:
Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:
Apibudinkite save?:
Skype?:

______________________________________________________________________________________________

Situacijos
1.Atejot i serveri sedot i masina matot kad darbuotojas DM'Ina.Ka darot?Aprasykit VISUS savo veiksmus(Min 3 sakiniai.Po 7 zodziu)
2.Matot Kinu Mafija uzgrobe Policija,bet jus evente.Ka darot?

Atgal į viršų Go down
Mantrimass_Lebronass
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 4

RašytiTemos pavadinimas: ANKETA I ARAS   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitimePen. 04 20, 2012 12:11 pm

Vardas_Pavarde?:Mantrimass_Lebronass
Kiek laiko losiate serveryje?:4-5 val.
Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:DM'Eris
XP Kiekis?:90 k
Kiek jums metu?:
Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Ten dirba labai GEras direktorius , patinka kovoti uz teisesauga. Labai gera apranga , naujiena darbu srityse , tvirtas transportas bei didelis. Tikiuosi geros kompanijos , pagalbos is direktoriaus. Esu istikimas , galiu padeti bedoje ir manau esu pasirenges kovoti su nusikalteliais. Nebloga alga , kaip realeme givenime , geri ginklai , gera baze.
Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:klausysiu diriko , vazinesiu i visus atgrobimus , dirbsiu ilgai , nes esu aktyvus . padesiu naujokam darbe , jeigu reiks padesiu ir direktoriui . Nedarysiu DM mieste kai direktoriuus pakvies i susirinkima , viska metes leksiu tenai.
Apibudinkite save?:aktyvus , istiesiantis pagalbos ranka , visada pasiruoses bet kam.
Skype?mantrimas7
Atgal į viršų Go down
Arturas_Necro
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 9

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitimePen. 04 20, 2012 12:28 pm

Vardas_Pavarde?:Arturas_Necro
Kiek laiko losiate serveryje?:1men
Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:Dm`eris
XP Kiekis?:21k
Kiek jums metu?:14
Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Ten dirba labai GEras direktorius , patinka kovoti uz teisesauga. Labai gera apranga , naujiena darbu srityse , tvirtas transportas bei didelis. Tikiuosi geros kompanijos , pagalbos is direktoriaus. Esu istikimas , galiu padeti bedoje ir manau esu pasirenges kovoti su nusikalteliais. Nebloga alga , kaip realeme givenime , geri ginklai , gera baze.
Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:klausysiu diriko , vazinesiu i visus atgrobimus , dirbsiu ilgai , nes esu aktyvus . padesiu naujokam darbe , jeigu reiks padesiu ir direktoriui . Nedarysiu DM mieste kai direktoriuus pakvies i susirinkima , viska metes leksiu tenai.
Apibudinkite save?:aktyvus
Skype?:gintautasn1

Atgal į viršų Go down
Mantas_Kraks.
Naujokas
Naujokas

Pranešimų skaičius : 19

RašytiTemos pavadinimas: Mantas_Kraks   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitimePen. 04 20, 2012 2:58 pm

Vardas_Pavarde?:Mantas_Kraks
Kiek laiko losiate serveryje?:ilgai jau
Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:zmogus
XP Kiekis?:105k
Kiek jums metu?:14
Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:srr kad taip trumpai man viskas patinka.
Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:ko tik reikes
Apibudinkite save?:paprastas zmogus
Skype?:mantulis001
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitimePen. 04 20, 2012 3:05 pm

Vardas_Pavarde?:Jeo_Cortez
Kiek laiko losiate serveryje?:4-6 valandas , aišku , kaip kada.
Kokia jusu Reputacija?(Pvz DM'Eris,Drifteris,Vaikas)?:DM'Eris,Drifteris. ;D
XP Kiekis?:200k +
Kiek jums metu?:15.
Kodel norite i ARAS(Min 5 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Na , man patinka šitas darbas , šitam darbui reikia atsakingo žmogaus , atliekant ižgelbejimo operacijas , ir pnš , tad manau , aš esu šito darbo vertas : ]
Kuom busite naudingas(Min 3 sakiniai po minimum 10 zodziu)?:Klausysiu direktoriaus , padėsiu direktoriui kuom galėsiu , ir busiu naudingas , miesto žmonėms , kad jie jaustusi saugus mieste.
Apibudinkite save?:Linksmas , idomaus charakterio žmogus Very Happy
Skype?:Only_Giedrius [Turi jug tu ;D]
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00   Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Anketa i ARAS.Pildyti iki Siandienos 19:00
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Aras/Nuotraukos/Video.
» Renkamas ARAS direktorius
» ARAS Juodasis sarasas
» Viskas apie ARAS
» ARAS darbuotoju sarasas/Ispejimai